Fair Trade Merken


wereldwinkels.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Fair Trade Merken
Fairtrade Gemeenten
Lorem ipsum
http://www.fairtradegemeenten.nl/content.aspx?l=004.002

Sincero fair fashion
Sincero is dé webwinkel voor fair fashion, milieuvriendelijke, biologische, ecologische, fair trade kleding, duurzame en maatschappelijke verantwoorde dameskleding, babykleertjes, kinderkleding en herenkleding! online winkelen en op internet kleding bestellen.
http://www.sincero.nl/

Gerelateerd
 • Wereldwinkels gaan klimaatneutraal
  Eind van dit jaar moeten honderd van de vierhonderd Wereldwinkels in Nederland klimaatneutraal kunnen draaien. Dat maakte de Landelijke Vereniging van
 • Wereldwinkels en boekhandels werken samen tijdens kinderbo..
  REGIO ? Woensdag 2 oktober start de Kinderboekenweek. De Wereldwinkels in de regio werken die
 • World Fairtrade Day en Moederdag
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Op bezoek bij Fair Trade in Afrika.
  Jaarlijks worden door een importeur van Fair Trade artikelen, reizen naar Zuid-Afrika en Zimbabwe georganiseerd voor medewerkers van Wereldwinkels. De woudenberger Sjaak van der Worp wilde wel eens zien hoe de artikelen van Wereldwinkel Woudenberg-Maarn worden gemaakt en heeft daarom aan deze reis deelgenomen. Gastheer en gastvrouw waren Aart van Soest en Marcelle Bosch, die in Limpopo de mountainlodge ?Madi a Thavha? runnen. De mountainlodge bevat niet alleen ruime kamers en suites, maar er zijn ook een Cultural Heritage centre, Art gallery, Resource room en Textile & Design studio. (meer info: www.madiathavha.com ) Aart en Marcella helpen de plaatselijke kunstenaars op vele manieren, bij voorbeeld door hun producten te kopen of door ze uit te nodigen om lezingen te geven waarbij hun kunst aan toeristen kan worden verkocht. Zij hebben contacten met kunstenaars in Zuid Afrika en Zimbabwe en veel daarvan worden op deze reis bezocht.
 • Weeshuizen in Cambodja, de (on)zin van vrijwilligerswerk
  Documentairemaakster Eline Bodbijl deed afgelopen zomer in vijf weeshuizen in Cambodja undercover vrijwilligerswerk.

 • Privacybeleid