Wereldwinkels H t/m O


wereldwinkels.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Wereldwinkels H t/m O
Hilversum
Hilversum
http://www.wereldwinkelhilversum.nl/

Hoofddorp
Wereldwinkel hoofddorp verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. met uw aankoop helpt u hen daarbij.
http://www.wereldwinkels.nl/ww/hoofddorp/

Hoogeveen
Hoogeveen
http://www.wereldwinkelhoogeveen.nl/

Huizen
De wereldwinkel in huizen heeft een scala van orginele cadeaus uit andere culturen
http://www.wereldwinkelhuizen.nl/

Kampen
Wereldwinkel kampen verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. met uw aankoop helpt u hen daarbij.
http://www.wereldwinkels.nl/ww/kampen/

Leiden
De wereldwinkel wil producenten in ontwikkelingslanden helpen bouwen aan een betere toekomst. daarom verkoopt de wereldwinkel alleen artikelen die op een mensvriendelijke manier zijn gemaakt. bovendien ontvangen de producenten een eerlijke prijs voor hun product. op onze homepage vindt u informatie over eerlijke handel en wereldwinkel leiden.
http://www.wwleiden.scarlet.nl/

Leidschendam
Leidschendam
http://www.wwleidschendam.nl/

Leusden
Leusden
http://www.wereldwinkels.nl/ww/leusden/

Maastricht
Maastricht
http://www.wereldwinkelmaastricht.nl/

Mijdrecht
Ww mijdrecht 'de ronde venen' verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. met uw aankoop helpt u hen daarbij.
http://www.wereldwinkels.nl/ww/derondevenen/

Nieuwegein
Wereldwinkel nieuwegein verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. met uw aankoop helpt u hen daarbij.
http://www.wereldwinkels.nl/ww/nieuwegein/

Overschie
Informatie over de winkel,
http://www.wereldwinkel-overschie.nl/welkom.html

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid