Wereldwinkels A t/m G


wereldwinkels.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Wereldwinkels A t/m G
A'dam
A'dam
http://www.abal.nl/

Beekbergen
Wereldwinkel voor eerlijke handel
http://beekbergen.wereldwinkelweb.nl/

Bergen Op Zoom
Bergen Op Zoom
http://wereldwinkelbergenopzoom.nl/

Berkel En Rodenrijs
Wereldwinkel berkel en rodenrijs verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. met uw aankoop helpt u hen daarbij.
http://www.wereldwinkels.nl/ww/berkelenrodenrijs/

Beverwijk
Wereldwinkel beverwijk verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. met uw aankoop helpt u hen daarbij.
http://www.wereldwinkels.nl/ww/beverwijk/

Boxtel
Boxtel
http://www.wereldwinkelboxtel.nl/

Breda
Wereldwinkel breda verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. met uw aankoop helpt u hen daarbij.
http://www.wereldwinkels.nl/ww/breda/

Breukelen
Breukelen
http://www.wereldwinkel-breukelen.nl/index.html

Castricum
Castricum
http://www.wereldwinkelcastricum.nl

Culemborg
Wereldwinkel culemborg verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. met uw aankoop helpt u hen daarbij.
http://www.wereldwinkels.nl/ww/culemborg/index.php?page=home/

Deventer
Wereldwinkel deventer verkoopt producten uit de eerlijke handel, oftewel fair trade: levensmiddelen en kookbenodigdheden, woondecoratie, sfeermakers, sieraden, mode-accessoires, schrijfwaren, speelgoed
http://www.wereldwinkeldeventer.nl/

Dordrecht
Wereldwinkel dordrecht probeert zijn steentje bij te dragen aan een eerlijker verdeling van de welvaart en rijkdom op de wereld.
http://www.wereldwinkel-dordt.nl/

Driebergen
Ww driebergen-rijsenburg verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. met uw aankoop helpt u hen daarbij.
http://www.wereldwinkels.nl/ww/driebergen/

Eefde
Eefde
http://www.wereldwinkels.nl/ww/eefde/

Groenlo
Groenlo
http://www.wereldwinkelgroenlo.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid